ТРЕЙС БУРГАС

ТРЕЙС БУРГАС

ул. Одрин 15, ет. 7
Бургас,
България
27.4582155000001
42.5076235
UserLikes
Име: ТРЕЙС БУРГАС
Адрес: Бургас, ул. Одрин 15, ет. 7
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.tracebg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на пътища
Дейност:

Автомагистрали, пътища и улици - българският лидер в строителството на пътна инфраструктура

Ключови думи: автомагистрали, пътища, улици, пътна инфраструктура, строителство на пътища

За нас

Трейс Груп Холд АД концентрира всичко в областта на строителството и свързаните с него дейности. Изпълнява големи обществени проекти в областта на инфраструктурата, околната среда, благоустройството и хидро-техническото строителство, енергетиката и строителството на сгради. В пазарния му дял влизат инвестиции, външна търговия и логистика.


Трейс Груп Холд АД е публично дружество от месец декември 2007 година. Член е на Камарата на строителите в България, на Българската браншова камара Пътища, на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и на Българската търговско-промишлена палата...


Автономността на Трейс Груп Холд АД и добрата фирмена организация са отправната точка в изграждането на големи инфраструктурни проекти от международно, национално и регионално значение. Европейско качество, ефективни решения и конкурентни цени са предимствата на холдинговото дружество.


Компанията е сплотена около общите ценности, но ключовите са:
• Въображение
• Нововъведения
• Надеждност.


За нас е важно да играем ефективна роля в развитието на България и извън нея, като участваме в реализацията на големи международни проекти. Ние гарантираме:
• високо качество във всички аспекти на нашата работа;
• спазване на основните принципи на инженерството: сигурност, технологии, ефективност, естетика и функционалност;
• защита на околната среда и обществото.


Ние се гордеем с установяването на творчески и професионални отношения вътре в Трейс Груп Холд АД, но същевременно сме не по-малко горди и от коректното и творческото сътрудничество с доставчици и клиенти, университети и научни организации, с български и чужди компании. Това са взаимоотношения, създадени на основата на уважение на личностни и културни различия, които ни помагат да изградим обекти, чрез които животът става по-лесен и по-добър за всички нас...





 

Открийте ни в Google+