ЕКОСТРОЙ

ЕКОСТРОЙ

ул. Стоил войвода 30
Добрич,
България
27.8243754
43.5761693
UserLikes
Име: ЕКОСТРОЙ
Адрес: Добрич, ул. Стоил войвода 30
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.ekostroi-db.domino.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на пътища
Дейност:

Строителство, ремонт и поддържане на инженерната и техническата инфраструктура, строителство и ремонт на сграден фонд, търговия със строителни материали, автотранспорт, производство на бетон, бетонови изделия и др.

Ключови думи: строителни услуги, строителство, ремонт, строителни материали, автотранспорт

За нас

ЕКОСТРОЙ АД - Добрич (правоприемник на СП БКС) е акционерно дружество, регистрирано с решение №1538/1997 г. на Добричкия окръжен съд. Дружеството се представлява от Николай Тодоров Николов - прокурист.

Основният предмет на дейност на дружеството е: строителство, ремонт и поддържане на инженерната и техническата инфраструктура, строителство и ремонт на сграден фонд, търговия със строителни материали, автотранспорт, производство на бетон, бетонови изделия и др.

Притежава технология за изкоп на сондажни кладенци.



Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 през 2003 година.
 
ЕКОСТРОЙ АД гарантира спазването на техническите стандарти на услугите и продуктите си посредством ежедневно планиране, документиране и контрол на всички процеси във фирмата.
 
Качеството на крайния продукт е наша основна цел. Доказателство за това са присъдените ни Златен приз за най-добра строителна практика за 2002 г. от Българската строителна камара, за 2003 г. и 2004 г. сме носители на сребърните призове за най - добра строителна практика.






 

Открийте ни в Google+